Grupyildizi Kizlar bu aksam lost acmistim fitil ile alakali aksam kullandim fakat acayip kasik agrim var ve yanma normal mi acaba basina gelen varmi oanik atagim var ve gece evham daha cok yaliyorum kasigim ates gbi yaniyor neden olabilir bu kadar
Esma_mutlu42 Grupyildizi bende öyleydim enfeksiyon vardı doktor tavsiyesiyle aldım ben fitili direk doktora git sadece fitille geçmez
Grupyildizi Kizlar nolur yardim kaynanamda yanimda hasta kadin normami bu yanma kasik agrisi acaba ya
Grupyildizi Zehraazzz evet cnm yesil akinti vardi biraz eczanete sirdum verdi icinde iki tane var bugun eve gelince kullandim 2 saat yattim daha snra ilk yesil akinti geldi snra berraklasti ama kadik agrisi ve giriste yanma felaket
Zehraazzz Grupyildizi normaldede varsa Olabilir belki ama ilaçtan sonra gelişen biseyse acile gidebilirsin geçmiş olsun
Cangul Grupyildizi ya benimde yeşil akıntı var ne kullandığım geçirmedi bunu ilk duydum geçtimi sizin
Grupyildizi Cangul bende bir bilsem cnm o gun fitili kullandim 2 gun kasik agrisi cektim ilk gun bide yanma oldu cok mahvetti beni korktum dedim bise oldu herslde igne batar gbi oldu kasik agrim gecti arada yanma oluyor akinti arada yesil yada berrak oluyor
Cangul Grupyildizi 1 sene gelmediğim doktor ve bütün eczanede ki fiilleri ağızdan ilaçları kullandım artık bıraktım gitmeyi
Grupyildizi Cangul cnm sirkeli su ile yika lavoboda biraz sirke koy userine su doldur sirkede cok koyma he bir kasik falan olsun