Wonderful_mom Kizlar burda hava coook sıcak bebegim 2 aylik yattigimiz odanın camını acsam üşür mu acaba yaa.. bebeği küçük olup cam açık yatan var mi
mimikkralicesi Wonderful_mom aç tabiki çocuk sıcaktan pişmesin benimki 2aylık acıyorum gunduzleri aksama kadar da klimalı odada tutuyorum çok sıcakta iyi değil sadece iki camı birden açıp esintide kalmamasını sağlayın
uccocukluanne Wonderful_mom uc aylik bebegim var inanilmaz sicak zaten cami kapatinca uyuyamiyor direk ruzgar alan tarafta yatirmazsaniz hic bir sorun olmaz biz bir aydir cam acik yatiyoruz 😊
eylul19 Wonderful_mom hayır usutmez aksıne bebekler sıcaklarsa terlerse hasta olur odanın sıcaklıgı 21-24 arası olmalı ztn
eylulada28 Wonderful_mom camınız üstten açılıyorsa öyle açın storuda indirebilirsiniz üstüne..evin içi kaç derece çok sıcaksa açın önemli olan ceryan yapmaması rüzgar olmaması
Wonderful_mom mimikkralicesi benimkinin besiigi cam kenari bir de o yuzden smdiye kdr acmadim.. ama assiri sicak artk
hunilimomm Wonderful_mom camın önünde yaticak bende aciyordum ama kapı ayak ucumuzda kalıyordu isilik olur