6107 Ürün Yenidoğan’da Rahatlıkla Kullanılabiliyor Mu Acaba ? İnternette kullanılıyor yazıyor ama. Yenidoğanlar biraz yumuk yumuk oldukları için 😍 üründe biraz dik pozisyonda duruyor. Kullananlar bilgilendirebilir mi ?
Sebastiann 6107 babybjörn muadili var bende ben onu kullandım çok memnun kaldım 3 kademeli en alt kademede kullandım bence başka ana kucağı bakamayın çok kullanışlı
incircekirdegi 6107 doğduğundan beri kullanıyoruz, şu an 7 aylık, çok büyük konfor, gittiğimiz her yere kolayca taşıyoruz, iyi ki aldık dediğimiz şeylerden biri☺️
simiyyy İki üç aylıktan beri kullanıyorum şuan 1 yaşında dahada kullanır. Bu zamana kadar aldığım en doğru şey motor gelişiminide çok iyi destekliyor kendi kendini sallardı 6-7 aylıkken. Ayağımda sallamıyorum onda sallayarak uyutuyorum ben ve büyük konfor alın aldırın 😅
Aleyemir 6107 doğduğundan beri kullanıyorum onda uyuyunca beşiğine koyuyorum ve büyük rahatlık özelliklede sizinle heryere taşınabilir olması çok büyük konfor
Bgmgnr 6107 evet doğduğundan beri kullanıyorum ve giderek daha çok seviyor hatta ben hepsiburada üzerinden muadilini aldım aynısı tamamen ve çok daha uygunu kesinlikle onu tavsiye ederim boşuna o kadar para vermeyin
Evlatlarimcanim 6107 Ürün çok iyi ben aşırı memnun kaldım bebeğimi koydum rahat rahat durdu uyudu 3 kademesi var zaten mutfağa banyoya balkona anneme kaynanama heryere götürdüm tatile gitseydik tatile de götürecektim şezlong gibi asla pişman olmazsınız 11 aylığa kadar kullandık biz . Kardeşi olursa ona saklıyoruz .
incismom 6107 kiralamini diye bir site var ordan kirala bak bi duruma göre alırsın. Ben herşeyi ordan kiralıyorum
Evlatlarimcanim 6107 Birde ben terletme falan yapmasın diye file gibi delikli olandan aldım gri sırtı terlemedi hiç nekadar durursa dursun
Bgmgnr Ppk Tcherchi marka hepsiburada da satılıyor ama benim oğlum büyüdü artık kullanmıyorum satmayı düşünüyorum almak isterseniz 0 gibi şuan
Familyboy 6107 ilk 3-4 ay gayet rahat kullanılıyor ama sonra boşa çıkıyor kullanışlı bir ürün ama sonradan boşa çıktığı için dünya para verip almaya gerek yok bence