gunesimm11 Kızlar saglık ocagında yapılan aşılar dısında bir kaç tane daha aşı yaptırmalıymışız galiba rota menenjit vs bunları ne zaman nerde yaptırmalıyım mecburimi oğlum 6 bucuk aylık
Avukatanneyim gunesimm11 rota virüsü aşısı 3. Ve 5. Ayda yapılıyor diye biliyorum ben yani zaten sizin için zamanı geçmiş. Onun dışında menenjit aşısı var özel olarak yapılan
Prensannesii3 gunesimm11 rota yı biz olduk eczaneden alınıyor sağlık ocagında ağızdan veriliyor ama onun zamanı 6 aya kadar olmalıydı sanıırm 2 dozluk o menenjit 9 aydan sonra oluyor diye biliyorum ama yine de kesin bilgi vermeyim
Valeria gunesimm11 doktorunuzla beraber planlamalısınız. Bazı aşılar 6 aydan önce yapılıyordu onların tarihlerini en iyi doktorunuz bilir
EndlessLove_ gunesimm11 rota 2 çeşit bi çeşiti 2 doz diğeri 3 doz şekilde. Menenjitte 2. Aydan sonra her zaman yapılabilen baya pahalı bi aşı. Biz youtube osman gönülal hocanın tavsiyesi üzerine menenjiti 9. Ayından sonra 9 ay 20 günlükken başladık. Şuan hala devam ediyor bu ay nimenrix ve daha sonra tek bexsero aşısı kaldı
Sevda21_ Benim oğlum 3 aylik ilk doz rota aşını gecen ay vurdular ikinci dozuda onumzdeki ay vuracaklar ben yurtdisinda yaşıyorum burda bedava ama turkiyede galiba kendin alip sağlık ocağında veriyorlar ki sende evde verebilirsin ağızdan veriliyor çünkü
A-timu Rota aşısı 3 ay ve 5.ayda yapılıyor menenjitte doktor planlıyor menenjitin bir zamanı yok 2 aylıktan sonra planlanıyor bence sağlık ocağında doktorun yönlendirsin seni canım