Caniimyavyumm 37 günlüğüz gün için de bugün nerdeyse sadece 3 saat uyudu kucağım da uyuyor yerine yatırıyorum uyanıyo, ve halen daha uykuya direniyor atak dönemi olabilir mi yoksa bi yerinde sancısımı var
Naz_ve_annesi Caniimyavyumm siz böyle anlatınca o dönemler geldi aklıma. Şuan kızım 3 aylık oldu benim kızımda öyleydi yatağına koyduğum an uyanırdı hiçbir işimi yapamazdım cok zorlanmıştım ama zamanla düzeliyor merak etmeyin. Ben bir süre sonra uzanarak emzirdim uykuya dalınca yanından kalkıyordum sizde öyle deneyebilirsiniz isterseniz ve giydiğiniz bir kıyafetinizi de bebeğinizin yanına koyabilirsiniz.
Naz_ve_annesi Caniimyavyumm atak dönemi de olabilir dediğiniz gibi google den atak hesaplamadan bakabilirsiniz isterseniz. Birde ben kızımı uyutamadığımda huysuzlandığında duş aldırırdım ve rahat uyurdu o zaman havalar sıcak bebekler de sıkılıyor olabilir o yüzden de uyumakta zorluk çekebiliyorlar bazen
Naz_ve_annesi Caniimyavyumm yarım kundak yapmayı deneyebilirsiniz birde ben kızıma yapmistim o şekilde de rahat uyumuştu
Caniimyavyumm Naz_ve_annesi bi yerimi ağrıyo onuda bilemiyorum ama çok yoruldum, hiç bi iş yapamıyorum yemek bile saat kaç oldu henüz yemek bile yiyemedim
Naz_ve_annesi Caniimyavyumm Doğrudur çok iyi anlıyorum sizi merak etmeyin hepsi zamanla geçicek geçmiyicek gibi geliyor ama hepsi geçiyor emin olun üzülmeyin. Büyük ihtimalle gazı olduğu için de yapıyor olabilir her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkarın zamanla daha iyi olucaktır merak etmeyin