Sfybsfyb Bebeğim emerken sinirleniyor hızlı hızlı emmeye çalışıyor sonrasında başlıyor ağlamaya acaba doymuyor mu o yüzden mi sinirleniyor
Meovvmeovv Sfybsfyb gazı olabilir sütünüz tazyiklide geliyodur belki benim de 2 ay emdi ama zar zor 😥
Senaelif1 Sfybsfyb eğer mama varsa tazyikli süt istiyordur memeden de tazyik alıp sonra gelmeyince sinirleniyor dur yani meme reddi başlamış
Sfybsfyb BeyzanurrK alttan çıkarıyor gazıda üstten çıkaramıyor manada veriyorum takviye bugün biogaia başladık
Sfybsfyb Meovvmeovv emzirme konusunda bende öyleyim canım silikon uçla emiyor doyuyor mu doymuyormu anlamıyordum da 18 günlük daha mama takviyesi yapıyorum mecburen sütümü sağarken tazyikli geliyor emerken de mi öyle bilemedim gazını da 2 gündür çıkaramıyor 😔
BeyzanurrK Sfybsfyb mamadan kaynaklı zor çıkarıyo olabilir sen sırtını uzun süre sıvazla olmazsa bi 5 dk yüzüstü yatır sonra tekrar kaldırıp sırtını sıvazla öyle kolay çıkarır
Meovvmeovv Sfybsfyb emerkende öyle geliyordur evet biogaia probiyotik zaten sizi emdiği için onu sütünüzden alıyordur siz sab simplex ya da nurse harveys colex kullanın bence