00ozge00 Kızlar bi saç rengi var numarasını arıyorum aynı renkten asena keskinci‘de de var şu bezbebekte oynayan yağmur var ya o, onun renginin numarasını biliyor musunuz ya da ona yakın bakır kızıl mı oluyor o
Zynpmom 00ozge00 bende o renklerden istiyorum ama çokta o kadar bakır gibi değilde bakır kahve arası bişey istiyorum çok bakir yoğunlukta sevmiyorum . Bana gitmez diye düşünüyorum ama bir cesaret yapamadım ya evde kendim boyasam diyorum nasıl yapılır ki rengi tutturmak zor. Kuaföre gitsne birsuru para hadi verdinn diyelim sürekli boya istermiş o renkler çabuk akiyormus . Sürekli de kuaföre boyamaya gitmek maddi manevi yipratie gibi geliyor hem saçlara zarar
Kplnnn Canım ben kullandım üniversitedeyken kızıl ile yoğun parlak bakır karıştırırdım palette. çok güzel olurdu güneşte parlardı gölgede kızıl olurdu öyle bir şey mi acaba😄 bez bebeği hatırlamıyorum ama
00ozge00 Kplnnn evet ya bi de palette 7.77 ile palette 8.77 tarcın bakır karıştırsam elde edermiyim yoksa çok turuncu olur mu çok tupturuncu istemiyorum çünkü, saçlarımda kumral renk çok koyu değil