Eeco Benim oğlum da doğdu doğalı çok zor bir bebek. Her gören, bir kere gören bile üzülüyor bana, “Allah yardımcın olsun” diyorlar. Gerçekten mübalağa etmiyorum, benim şahit olduğum en zor bebek. Ama öyle çok seviyorum ki onu. Benim bal lokmam, sarı kuşum.. Rabbim sağlık versin her zaman diyorum, ondan sonra da uslandirsin diyorum. Sizi anlıyorum. Çünkü ben de oğlumu hayatta her şeyden çok seviyorum ama insanım nihayetinde, etten kemiktenim. Bazen sesim yukseliyor sonra kendimi çok kötü hissediyorum, özür diliyorum sarılıp henüz anlamadığını bildiğim halde (11 aylık) Kitap okuyorum, en çok ona vaktimi veriyorum, daha iyisi için elimden gelenin fazlasıyla çabalıyorum. Bu yüzden ara sıra kendimizi kötü hissetsek de hemen toparlamaliyiz. Onlara vurmadigimiz, hakaret etmediğimiz, travma oluşturacak bir davranışta bulunmadığımız vs. Bu tarz kötü şeyler yapmadığımız müddetçe arada yükselen sesimiz veyahut ic bunalmalarimiz bizi kötü bir anne yapmaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evlatlarımızı korusun. Sevgiler 🌹