Grupyildizi Vajinal fitil kullandim icerde kaldi galiba cikmadi cikmiyo akmadi 1 saattir duruyor enzofen fitilin adi napcam ben cikmadi
alparslan_ve_annesi Grupyildizi erimesi lazım canım Birtane saçma sapan bir fitil vardı ilk kullandigim bende de o erimemişti hap gibiydi görünüşü zor çıkarttım bidaha da kullanmadım arkadaşlarıma danışmıştım onlar da demişti bir faydasına yokmuş o fitilin die erimiyordu da
Deletedmom_101 Grupyildizi vajinal fitil düzgün koyunca zaten geri çıkmaz cıkmamasıda gerek işe yaraması için mesela yarın yada yarından sonra beyaz akıntı şeklinde gelebilir
Begum_eda123 Grupyildizi bn iki kere kullandım ama koyunca hemn akmıyor zatn mesela akşam kiyuyodum gece feln anca eriyordu su gibi akıntı oluyodu
KEREM0000000 Normalde fitilin çıkmaması lazım içerde erir ama sizin kullandığınızın çıkması mı gerekiyor
alparslan_ve_annesi Grupyildizi valla ben eritememistim zar zor uğrasa uğrasa çıkardım belki kuzu nirmal akıntı oldukça eriyi verir illaki ıslandıkça
Grupyildizi Deletedmom_101 cnm peki kasik agrisi yaparmi baya yogun agrim var yardimin icin tesekkurler
Begum_eda123 Grupyildizi hatrlamiyorm cnm valla ama birinde 3 tane vardı diyerinde 8 yada 10 tane vardi
Deletedmom_101 Grupyildizi fitilin özelliğini bilmiyorum ancak iki Farklı fitil kullandım biri yanma ve agrı yaptı zaten 3 günlük bi fitildi 3 gün yanma ve agrı oldu fitil bitince onlarda bitti ama tedavimide gördü