📍Puset ayrıı zamanda oto koltuk dur.
Arkasından görüldüğü gibi temiz dışarıda hiç kullanılmadı sadece araba içinde bir yere giderken kullandık. En ufak biri yırtılma sökülme vesaire yok. Sıfırı bin liranın üzerindedir Prego marka. 450 liraya bırakacağım.
📍 anne yana sallanan beşik hem sabit hem de sallanıyor beyaz olan, park yatak almıştım Onun yanında ekstra fiyata dahildi mecbur almak zorundaydım. Kumaşı silinebilir yıkanabilir. Altında USB girişi var uygun telefon takılabilir veya uygun titreşim cihazı vesaire takılabilir seven bebekler için ben titreşim cihazı takmıştım onunla uyuyordu.
100 liradan bırakacağım.
📍 alt açma yere sabitleniyor ayakları var İsterseniz Park yatağa sabitleyebilirsiniz ben hiç kullanmadım sıfır Çünkü park yatak ilerleyen yaşlar için almıştım zaten resimde görüldüğü gibi tertemiz onu da 100 liradan bırakacağım.
Silinebilir kaygan kumaş.
📍 kanguru babyPlus ebebek’ten almıştım lacivert rengi ₺250-300 arasıdır bakabilirsiniz Ben alırken de 200 küsür liraya almıştım bebeğim sevmedi onu da 100 liradan bırakacağım görüldüğü gibi tertemiz en ufak bir esneme dahi yok çünkü kullanılmadı kilitler çok sıkı yeni olduğu için.
isteyen veya düşünen olursa yardımcı olmak isterim🙏 özelden konsuurz