gzmemr Kızlar bebeğim 8 aylık tek dişi altta yanındakide patlamış sadece ,çok feci şekilde dişliyor ve suratıma bakıp gülüyor sertçe hayır diyorum burnunu sıkıyorum ama olmuyor anlamıyor ne yapmam lazım çok canım yanıyor😩
linaninannesiiii gzmemr benim kızımda 10 aylık 6 dişi var oyun oynuyor bazen meme ile ısırıyor çığlık atıyorum korkuyor oda ağlıyor ama canım çok açıyor sanırım memeyi bırakana kadar basımıza böyle durumlar gelecek
Crcs gzmemr annem ani tepki verme oyun zanneder dedi. Yavaşça memeyi çek ya da hafif burnunu sık dedi. Tamamen yapmayı bırakmazlar bence 🤷🏼♀️
Bebegmmm gzmemr bende çocuğum 4 aylıkken 4 dışı vardı resmen 5. Ayda tamamen bıraktım.emzirmeyi artık dayanamıyodum.zaten sütüm.de yoktu. Tek memeyi emiyodu. Onu da ısırmasi çekilir gibi değildi. Allah kolaylık versin
gzmemr linaninannesiiii gercekten mi ben geçici olur diye düşünmüştüm 😭 gercekten cok can yakıcı koparacak memesiz kalacak acaba şunu yapsanız birdaha dişlemez diyen anne yokmu
gzmemr Crcs insan ister istemez bianda bagırıyor valla öyle hassas yerki … bende burnunu sıkıyorum kıpkırmızı oluyor ama o hala suratıma gülüyor ☺️