1kizannesi Caniimyavyumm huzursuzluk sürekli gaz sancısı cildinde kuruluk hırıltılı nefes mukuslu kaka bunlar vardı son olarak kanlı kaka oldu kan testi yaptırdık negatif çıktı ama doktor yinede süt ve süt ürünleri diyetine başlamamı istedi
Melikess Caniimyavyumm Aşırı gaz sancısı, mukuslu kaka ve cildinde kızarıklıklar vardı. Çok fazla gaz ilacı denedik ama hiç bir fayda etmedi. Doktor 1 haftalık bir süt ve süt ürünleri diyetine soktu meğer bebeğimin alerjisi varmış çocuk resmen eziyet çekiyormuş
TOSPAMMM17 Caniimyavyumm sırtı ve karnı kızardı pütürlü pütür oldu sürekli huzursuzdu zaten kan testi yaptı değeri biraz çıktı doktor direk süt ve süt ürünleri paketli gıda fındık fıstık ceviz badem çikolata dondurma yeme dedi yumurta ye dedi onu deneyelim dedi eğer devam ederse yeme dedi
Caniimyavyumm 1kizannesi kanlı kakamız yok 37 günlüğüz kabız gibi kaka yaparken zorlanıyor birde poposunun dışkıladığı yer şiş gibi olmuş dr alerji testi ve kan testi istedi
HEY03D 1kizannesi ya kilo alımı nasıl ? Benimkine de süt alerjisi dedi ama sadece mukuslu kaka var kilo alımı da normalin üstünde . Bence yok ama genede yapıyorum diyet
1kizannesi Caniimyavyumm testler negstif çıksa da yanıltıcı olabiliyormuş genelde geçici bi durum duruma göre doktorunuz bilgi verecektir korkmayın siz
1kizannesi HEY03D mukuslu kaka tek başına yeterli bi sebep değil çünkü önsütü fazla alması da mukuslu kaka yapar diğer belirtiler yoksa boşyere yapmayın yada başka doktora daha danısın bizim kilo alımımız bu ay atak haftasında iştahsızlık yaşadı çok emmedi bu nedenle azdı yani ayda 300 gram almış ama doktoru sorun değil dedi
Busemehmetbora HEY03D canım Snınkısı reflu yada laktoz ıntoleransı olabılır. Reflulu bebekler olduyundan fazla alır benımkındeze fızyolojık reflu vaf
HEY03D 1kizannesi 1800 almış zaten iri bebek doğdu, iri bebek olduğu için sıkıntı yaşadık doğumda hatta. Bende diyetisyene gidiyorum yavaş yavaş açmayı düşünüyorum. Başka doktorlarda devam et dedi ama yol bence
kurabiyem28 Melikess hemen sonuç vermiş ne kadar güzel. 2 ay olacak hâlâ şikayetimiz devam ediyor. Süt diyetini sonlandırmadı.Üstüne yumurta diyeti. Bende kendimce takip ediyorum ama çözemedim 😔
esn_46 Melikess aynı şeyleri yaşadım canım 20 gündür gaz sancısından ölüyoruz Dün süt alerjisi teşhisi kondu Mamayı bıraktık bende beslenmeme dikkat ediyorum 1 haftada düzeldi mi sizinki
Tutkuayk Caniimyavyumm fiskirtrak kusuyorr gaz var karninda ve zatifliyor sut alerjisi ann surunu kesrim alerji mamasi aptamilin iciyor ayriyetten surup var onu kullaniyoruz allaha sukur kusmalar gecti
Xulya02 Tutkuayk geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçer alerji. Biz 1 aydır motilium şurup kullanıyoruz reflü için verdi doktor,bir de süt alerjisi şüphesi var kilo almıyor ve kabız. Sizin şurup ne için
Busemehmetbora Xulya02 canım Sn bılırsın ama o surubun yan etkılerı bıraz agır banada doktor agzına mıde asıdı geldıgı ıcın vermıstı ama burdanda arastırdım baska yerlerede baktım baska doktorlarlada gorustum kestım. Yıne karar ssnın ama bılgın olsun🤚 Kılo alımı gelısımı ıyıyse hıc verme
knci_18 Bizde de mukuslu kaka huzursuzluk gaz problemi ıkınarak kaka yapma döküntüler vardı …test yaptırdık negatif çıktı ama doktor test yanıltıcı olabilir dedi … diyetini aç dedi öncelikle fırınlanmış ürünlerden başla dedi örneğin sütlaç gibi ..fakat açtım diyetimi fırınlanmış da döküntü olmadı sonra peynir de de olmadı tereyağı denedim döküntü oldu ama bunları denerken hiç mukuslu kaka geçmedi ne yapacağı şaşırdım vallahi … çok sordum annelere alerjide illa döküntü olmalı mı ? Kimseden cevap gelmedi 😞 doktora yine gideceğim ama testte çıkmıyo ne yapacağım nasıl gitmeliyim bu yolda anlamadım …ve bir gün cevizi denedim patlıcanı denedim onda da kakasında kan gördüm … süt ve süt ürünlerini denerken kakasında kan yoktu …biri beni duysun lütfennnn 😢
Piraye2021 knci_18 arkadaşım öyle bir konu ki gerçekten doktordan doktora bile fark ediyor, ben de diyet yaptım bir yap bir bırak dedi Dr, en son başka Dr 6 ay diyet dedi, bende Bülent Şekerel ile online görüştüm sen diyeti bırak dedi