45 gündür tuvalet eğitimine başladık diğer postlarında mevcut uzun hali bu süreç beni o kadar bezdirdiki dişlerimi sıkmaktan saçlarımı yolmaktan çıldırıyorum artık oğlumun isteğiyle başladık 2. Gün çişe alıştı gece bile bezlemiyorum sabaha kadar tuttuğu bile oluyor o kadar bıktım ki kaka olayından kakası gelince ağlıyor sürekli ağlıyor 45 gündür huzurum yok desem yeridir doktora gittik ilaçlar kullandık pedogag dahil her şeyi yaptık o kadar yıprandım ki kakasını yapamadığından hiç bir problemi yok kabız değil çatlak yok sürekli ağlıyor yapmicam diyor bu süreçte o kadar sabrettim ki artık taşıyor yediğine yemeğin içtiğim suyun uyuduğum uykunun anlamı yok süreni asabileştim stresliyim eşim bıktı benden desem yeridir ben zaten artık keyif dahi almıyorum kıvranıyor sürekli tuvalete oturuyor yapmıyor sürekli dibimde oyun oynama yok odanda vakit geçir diyorum resim yapalım yapmaz hiç biriyle ilgilenmiyor sürekli dibimde öğlen akşam uyusun diye bekliyorum aşırı bunaldım lanet ettim artık keşke başlamasaydım diyorum tv açıyorum izlemiyor önceden günlük 15 20 dk açtığım da dikkatlice izlerdi kıpırdamadan şimdi 1 saat açsam izlemiyor sürekli hareketlendi birde otur yapma etme dilimde tüy bitti dersin ya o kıvama geliyoruz bende ona yansıtmamak için öfkemi kendimi bunalttım , bir yer olsa da çekip gitsem diyorum o anlıkkkk etmediğim dua yapmadığım şey kalmadı. Allah aşkına bana fikir verin nasıl yapıcam ya kendimle kavga eder oldum çocuğumu suçlar oldum