Minisiminannesi 3 ay 6 günlük oğlum emzirme + mama şeklinde gidiyoruz mamayi ara ara kaşıkla veriyorum o da 30 60 cc en fazla çok yemek istemiyor ama bu aralar sürekli sağ göğsümü emmek istiyor sola geçince ağlıyor kafasını çeviriyor gece uyku arasında emziriyorum ancak bu durumu yaşayan varmi atak dönemindemi nasıl geri almasını sağlarım
Kuzeyataannesi Minisiminannesi Benim oğlumda 4. Aydan itibaren sol göğüsümu emmisti, sağa yatirinca ağlardı, doktorum ya sütun az gelir yada sevmez ontarafi tersine gelebilir demişti, solu emdi hep, ama sen dene bence…
midekoruyucu Minisiminannesi bi ara bunu ben de yaşadım, sürekli sol emmek istedi. Sonra solu bıraktı sürekli sağ istedi 🤷🏻♀️ Bi çare bulamadım o nasıl istiyorsa öyle davrandım. Sonra düzeldi
Cansudeniz12 Minisiminannesi Kuzu sağ tarafta emzirdiğin pozisyonda hiç bozmadan sola doğru kaydır.Biraz zor oluyor pozisyon biçimi olarak ama o şekilde düzeliyor.Sanki diğerimi emmiş gibi hissediyor.
BCE Minisiminannesi benim oğlum 21 aylık 8. Aydan beri sadece sağ tarafı emer gece uykusunda bile verdiğimde anlar ağlar diğer tarafı isterdi , biri tatlı biri tuzlu olduğunu duymuştum bilmiyorum ne kadar doğru şu an hala tek tarafı emiyor sıkıntı yapmayın emsin de hangisini isterse onu emsin vitaminini alır o muhakkak 😌
Bsranne Şuan bizde 5.5 aylığız 2 haftadır sağ göğsümü emmek istemiyor.Ters pozisyon vererek emziriyorum.Ve gece uyku arasında emiyor.Neden böyle yapıyor bende bilmiyorum 🤷♀️