Nazay1717 Gaz ilacına rağmen her sabah gaz bombası gibi her hareketinden ses çıkıyor ilaç etki etmiyor mu bilemedim
Annesininnbirtanesiii Nazay1717 benim bebeğimde gazliydi şuan iki ayligiz ve doktorun verdiği gaz ilacına rağmen fakat emdiği için annenin yediği ve içtiği şeyler gaz yapar dedi ve gaz yapabilecek bütün yemekleri kestim. Bide bu şekilde deneyin. Ben hem gaz yapabilecek yiyecekler yemiyorum hemde papatya ve rezenenin gaz giderici özelliği olduğu için kendim içiyorum bebeğe geçiyor ve çok rahat ediyoruz bir buçuk aydır.
Esma_mutlu42 Nazay1717 gaz damarlarının faydası olmuyor aksine daha çok ngaz yapıyor dikkat ederseniz verdiğinizde anlarsini zaten ben kantaron nyagi ile karnına sürekli masaj yapardım ağrı kesici özelliği olduğu için hemde yan etkisi fazla olduğu için çok faydalı olurdu ve birde masajı var
Nazay1717 Annesininnbirtanesiii tüketiyorum günde 1 bardak rezene ama dikkat ediyorum karpuz kuru baklagil filan yemiyorum
Haffuse Gaz damlalari sadece yardimci , herseye ramen ne yaparsan yap gazlaniyorlar… bolca masaj yap, bence damladan da etkili
Canannk Esma_mutlu42 evet damlalar tam tersi bebekleri daha çok sıkıştırıyo eşimle biz gözlemledik damla verdiğimiz zaman bebeğin ağlaması ve huzursuzluğu çoğalıyo artık vermeyi kestik kendi haline bırakıyoruz evet bazen 3 gün 4 gün oluyo ama eninde sonun da yapıyo kendiliğinden
Haffuse Nazay1717 ne kadar rahqtlatmayq calissan da daha cok kucuk ve bagirsaklari hemuz gelusmemis oldugundan gazlanacak… Ben deli gibi masaj yapardim, gaz ilaclari probiotikler😅 Dogal bi sureç, insaAllah uzamadan gaz sikintiniz biter🤗
Haffuse Nazay1717 ek gidaya gecene dek boyle… Kizimin uzerini 3 kez daha tam giydirmeden degistirdigimi bilirim.. 5 aylik, hala kusuyor🥲 ama her gecen gun azalarak devam ediyor😅
Haffuse Nazay1717 ayni seyleri ben de diyordum🤣 Su gibi geciyor ya… Ozlemessin saniyorsun o minnak hallerini ama deli gibi ozluyorsun🤣 Allah sagliktan ayirmasin seni ve bebeni, bunlar hep olan sureç😅
Nazay1717 Melismom07 sab simplex kullanıyorum bende nurse harveys şurup iyi dediler 1 hafta sonra onu denemeyi düşünüyordum