Bircicekannesiii 40 günlüğüz yarın dışarı çıkacağız ama emzirme konusu nasıl olur onu bilmiyorum çarşıda falan nasıl yapıp nerde emzireceğim siz nasıl yapıyorsunuz anneler 🌸
Deva22 Bircicekannesiii kızım nerdeyse 3 aylık hala telaş ediyorum çıkarken mutlaka AVM yakınlarına ya da direk AVM ye gidiyoruz
Outlander Bircicekannesiii ne yaparım nasıl ederim derken dışarı bile adım atamazken 45 günlükken uçakla başka memlekete annemin ya ına geldim çok stres oldum ama korktuğum gibi olmadı. Süt sağdım biberona önceden uçakta verdim baya kurtarıcı oldu en aon ucak inerken de emzirdim. Emzirme örtüsü al yanına stres olmamaya çalış korktuğun gibi olmuyor
sedaozan Bircicekannesiii müslin bez alıyorum yanıma dışarda açık havada da ağaç dibine vs geçip emziriyorum üzerini örtüp ☺️
Deletedmom_123 Avm yakını bir yere git canım emzirirken gir Avmye imkanın yoksa da ben kapalı olduğum için emzirme örtüsü ile emziremiyorum sürekli açılıyor bu tam vücudu saran örtüler var onlardan alabilirsin ayrıda puset korumalığı olarak kullanılıyor