5elinkuru Bebeğim yeni doğdu 8 günlük şuan o uyurken uyuyamiyorum başında bekliyorum uykusuz kalıyorum veya uyuyacaksam mutlaka başında biri olsun uyumasin istiyorum gündüz neysede gece bu sorun beni cok yoruyo siz neler yaptiniz ben ne yapabilirim tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.
Papatya2636 5elinkuru valla hemen yatıyordum😂😂😂dibinde uyuyordum ı yğzden gıg dese kalkıyordum canım hiç korkmadım sende korkma
Merve_bolat 5elinkuru yeni doğanken o uyuyorken uyuyordum her iki saatte bir emzirmek için kalkıyordum neden başında bekliyorsunuz ki korkuyor musunuz benim kızımın baş ucunda küçük bir kuan vardı hala daha durur başucunda onun verdiği rahatlı bilmem ama hiç korkmadım
15559972 5elinkuru aynı durumdayım ama 2 saatte bir alarm kurun emzirmek veya mama vermek için korkmayın birşey olmaz yan yatırın ilk zamanlar hiç uyumuyordum sonra baktım dayanılcak gibi değil 2 saatte bir kalkıp mama verip geri uyuyorum o da zaten uyuyor
Aslicatkin 5elinkuru korkulcak bısey yok ıcını ferah tut ben rukye ayetlerı acıyorum yanında degılken uyudugum zamanda acık kalıyo oyle uyuyoruz yan cevır kusmasın dıye alarmını kur ıkı saatte bır besle sarılık olmasın bısey olmaz Allahın ıznıyle
Emineozcan Ben ilk bebeğimde onu yaşamıştım, hep nefes alıyor mu diye bakıyor uyumuyordum. Bu lohusalıktan geçicek. Şuan aynı benim 2. Bebeğim 8 günlük çok şükür lohusalığım daha hafif. Uyuyunca bende uyuyorum.senin de geçer merak etme
someonex 5elinkuru yanında uyuyordum fırsat buldukça. Gecede ilk 15 gün saat kurup yatıyordum. Sonra bıraktım