Mrvebgraa Trıbuat adında gaz ilacı kullanan var mı? Bugün doktor bebeğime yazdı ama içeriği nedir paraben falan var mı ? Faydası oluyor mu
Deletedmom02 Mrvebgraa biz nursey harways kullandım kesinlikle en güzel gaz ilacı biz çok sıkıntı yaşadık o ve çörekptu suyu yapıyordum yatarken çok rahatlıyordu
Burcudmn Deletedmom02 Deletedmom02 merhaba bebeğiniz nekadarlık nasıl kullanıyorsunuz birde içine dökülen madde sodyum karbonat dökülüyor onun zararı var mı bitkisel deniliyor ya bilemedim
Deletedmom02 Burcudmn içinde sadece kimyon yağı ve dereotu yağı var başka hiç birşey yok canım doğduğu günden belli günde 3 öğün onun şırıngasıyla 2 ml veriyordum büyükçe arttırdım öğün başı 3 4 olarak ama şimdi zaten kullanmıyoruz 3 aya kadar kullandım
Yaseminlgn Prensesannesiiibiz de şuan aynı şırubu kullanıyoruz çok gaz problemimiz var iyi geliyor gerçekten. Merak ettiğim 3.ayda hemen kesiliyor mu bu gaz herkes öyle diyor 1.5 aylığız dört gözle 3.ayı bekliyorum
mhtphsyn [bilinmeyen] bende ye i başladım biogaia damlaya sanki yaradi gibi emin değilim 😂 ikinci günümüz bugün
Zeynepkaya Kalbimm suyu kanatıyorum kaseye bi tatlı kaşıgı çörek otu koy kaynayan suyu dök soguyunca ver canım
Deletedmom02 Kalbimm yarın çay badağı kaynamış su ile çay kaşığının ucu kadar çörekotunu bir hışım kaynatıp süzüp 2 çay kaşığı veriyordum kalanında ben içiyordum günlük taze yapıyordum