MinnakPanda midekoruyucu 2 gün dayanmıyor tek kişiye. Eşim iş yerinde yemezse evde yerse 1 günde bitiriyor ekmek. Zaten 8 dilim falan var toplam
MinnakPanda midekoruyucu 2 gün dayanmıyor tek kişiye. Eşim iş yerinde yemezse evde yerse 1 günde bitiriyor ekmek. Zaten 8 dilim falan var toplam
Nisaask MinnakPanda biz Diyarbakırdayiz. Burda ekmek tanesi 6 TL somon ekmekte 3 olmuş. Ouff gecimm çok zor oldu. 1 ekmek ile 4 kişi doymuyor.
MinnakPanda Nisaask Gene iyi canım sizin. Aynen artk geçim çok zor. İndirim kovalar olduk. Bı tuvalet kağıdı bile olmuş tanesi 5 6 TL. Gerisini sen hesapla. Sözde simit fakir ekmeği derler ama öyle değil artk. Simit yemek bile lüks. Olmuş tanesi 5 tl
Grupyildizi Asgari ucrete zam yapana kada su fiyatlara bise yapsa artik gormuyomu habire yukseliyo nolcak boyle bi buyuk felaket olsada akli basinagelse milletin zaten sonuda bu faiz ve zamlara diyor mevla felaketimden korkun diyor
MinnakPanda Grupyildizi Zaten artk asgari ücrete zam deyince sevinmekten çok üzülüyorum. Çünkü başka şeylere misli misli zam geliyor. En iyisi asgari ücret dursun ama zamlarda dursun fiyatlar düşsün artk. Yoksa halimiz harap
Grupyildizi MinnakPanda yani zam olcak denildiginde yandik demistim uzerimize birsey fazla alan degildik simdi hic alamayioz bi bluz 200 tlden basliyor kisa kollu thisort 100 tl napicaz biz bayramlik alamadik cocuklara
Duyulurum MinnakPanda hayır yanlışınız var normalde ekmeğe 25 kuruş zam geliyordu. (200/250 gram) ama şimdi 1 TL zam geliyor. Bu da 800 gram/1 kg ekmeğe 4/ 5 TL olarak yansıyor.
S_x_w MinnakPanda bahsettiğiniz yuvarlak ekmeği (köy ekmeği diye geçiyor bizim burda) bu deli zamlar gelmeden önce 15 e alıyordum ben zaten..her zaman normal ekmeklere göre pahalıydılar
MinnakPanda Deletedmom5284 Bende yemiyordum ya bebe olmadan önce. Ne güzel hem fit dim. Ama şimdi emzirince okadar çok açıklıyorum ki. Günde 10 öğün yiyorum desem yeri. Bebe uyuyunca mutfağa koşuyorum 😥😂😂