Bensu0988 Kizlar sutum sürekli akiyor ben uyurken akarmış göğsümde süt kalmayacak derecede ben ne yapacagimi bilmiyorum artık ya 🙄
17062019 Bensu0988 bebginiz ne kadarlık?benimki 52 gunluk.cok fazla emzirmedigimde brnim de akar.ama sabahtan akşama kadar memede olduğu için akma şansı yok.anca 3-4saat bırakıp gidicem öyle dolup akıyor.gogus pedi koyun büyük olanları da var ebebekte
bursamom Bensu0988 e bebek te gogus kalkani var uyurkende takiyorsun süt orada birikiyor snr biberona koyup verebilirsin..ben oyle yaptim..
Nazlina Bensu0988 gogus pedi lansinoh tek cozum benimde oyleydi ilk 7 ay kizim 10 aylik hala ara ara oluyor ama en guzeli ped kurtarici
Arenn bursamom oda ısısında 2-3 saat beklet süt hatta bu sıcakta bence o bile fazla bekleyen süt ü vermemek gerekirmiş kalkandaki
Oznur Bensu0988 8.5 aylik bebegim hala çok akiyor terbiye olamadılar sütüm de var cok sukur. Surekli üst değiştiriyorum. Geçen gece resmen hepsi boşalmış yataga
bursamom Arenn tabii ki bu havalarda fazla beklemez gece bosaltip biberona dolapta bekletilmesi gerekir