Merhaba anneler. Bebegim 11 aylık olmak üzere düzeltilmiş 10 aylık diyelim. İstahsizliktan dolayı bir hafta önce doktora gittik. Bir şey çıkmadı. Kahvaltı öğününde bu aralar sadece meyve püresini biraz yiyor. İcine irmik ya da organik bebek bisküvisi ceviz falan koyuyorum. Ama her gün meyve püresi olur mu? Değiştirdiğim zaman o öğünü aç geciriyo ağzını kilitliyor. Napacagimi şaşırdım. Eylulde ise başlayacağım ek gıdaya alışsın istiyorum ama maalesef yol kat edemedik.
Henüz köfte, pilav falan yemiyor. İstahsiz olduğu icin ağzından akıtmanin kolay olduğu şeyler vermek zorunda hissediyorum. Ama bize yaptığım makarnadan ufak ufak ısırıp yiyebiliyor. Katı gıdayı istese yiyebikecegini düşünüyorum bu yüzden. Ama dediğim gibi hic yememesini göze alamadığım icin bu şekilde ilerliyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mi?
Bu arada bebegim 1975 gr dogdu ve su an 8 kilonun biraz üzerinde. Yanı zayıf bir bebek. Bazı öğünleri atlamayı risk edemiyorum bu yüzden. Ve çok hareketli hic durmuyo yerinde…