ayazco Tugbansr 23 ile hastaneye yatırdım ilk hafta 2 gece. Aşırı yükselmişti. 2 ay kadar sürdü tam iki ay bitimi geçti. Şuan 4. Ayına girdi çocuğum bembeyaz 🤲🧿 Sabır gerekiyor. Bolca emzirin. Kilo alımı çok güzeldi ama anne sütü sarılığıydı hem sütümden oluyordu hem benim sütümle iyileşiyordu. Hiç mama vermedim. Bilsem ilk hafta süt gelene kadar verirdim. Bebeğimi hastaneye yatırmak yerine 😔
Edsarr Tugbansr sarılık oranını hastanede ölçtürün düşükse sorun olmaz inşallah. Benim bebeğim bugün 52 günlük ve hala sarılık var yüzünde kırkından sonra kan testi falan verdik bizimkine de anne sütü sarılığı dedi doktor bol bol emzir korkulacak bişey yok ama o sarı rengin gecmesi zaman alıyormuş
begonvilhg Tugbansr canım benimki de anne sütü sarılığı oldu. Hastaneye yatacak kadar yükselmedi ama hep yükseklerde seyretti. Neredeyse iki ay sürdü. Şimdi 3 aylık, rengi de yerine geldi. Sen güzelce besle yavrunu, maksimum 2 aya geçer.
ayazco Tugbansr Tabi o hastanede. Ben evde geçirdim. Berbattı. Kıyafetlerini elime tutusturup gönderdiler. Mama vermedim şimdi ki aklım olsa ilk hafta sütüm tam gelene kadar verirdim. Arkadaşlarım verdi şükür bir şey olmadı. Bana Dr verme dedi bende dinledim. Çevrem ver dedi dinlemedim. Hayırlısı. Yaşayacakmışım. İlk 15 günü geçmişse bilirubin maddesi tehlikesi zayıflıyor. Bebeğin beynine zarar vermiyor. O yuzdn akışına bırakıp onunla yaşamayı öğrenin. Bir sabah kalktığınzda geçmiş olacak göz bebeklerinde en son kayboldu bitti şükür
ayazco Tugbansr bazı annelerin sütü yaparmış. Bilmiyorum ki 😍 ama emdirmekten vazgeçmeyin ısrarla emzirin. Bunun ilacı çünkü yine anne sütü. Öyle öyle bol bol emerek geçecek. Kilo da alacak. Topaç da olacak benim aslan oğluşum gibi inşaallah annesi çok düşünmeyin tadını çıkarın bir daha bu aylara dönemeyecez 😍🌺
Tugbansr ayazco suan goz bebeklerinde daha azaldi ilk basta gozlerindeydi simdi gozleri hafifledi ama kafasinda boynunda filan hala var sizede cok gecmis olsun cok zor birsey atlatmissiniz 😓
ayazco Tugbansr Yok ya en tehlikesiz olan o. Allah’ım büyük dertlerle sinamasin buna çok şükür ilim bilim ilerledi HAMDOLSUN 🧿🤲 geçiveriyor hiç kafanızı takmayın.