Handan0101 Ben Doğum yapalı 20 gün oldu ve dikişlerim duruyor hala. Sizin dikişleriniz ne zaman düştü. Daha hızlı düşmesi için neler yapılabilir. Normal Doğum yaptım bu arada.
Ozgezafer Handan0101 batikonla pansumanını eksik etme, çok fazla dikiş tarafına baskı yapma üzerine oturup, mecbur oturuyoruz ama en az seviyeye indir , bide 40 çıkınca rahatlmaya başlıyosun dikişler kişiden kişiye değişiyo ama genelde bu şekilde
Ozlemaydin Bnm icten kac tane bilmiyorum ama distam 3 tanr iglesmedi dusmedi de. 11 gn omce dgm yptum bu arada iki gundur acisi yok
Deletedmom02 Ozlemaydin lavaboda hiç soğuk su kullanmadım hep sıcak su ile taharetlendim her dk batikon döktüm ayakta değil yatağıma yattım döktükten sonra 5 dk bekledim iç dikişlerim de hemen iyileşsin diye batikondan sonra saç kurutma makinasıyla kurutttum hemen geçti canım ve kanamamız olduğu için sürekli değiştirdim yaş kalmasın diye kuru kalmasını sağladım
Ozlemaydin Deletedmom02 batikon yaltikn sorna sac kurutmami tutun. Bn soyle ypiyorum batikon sutuyorum besimi takiyorum yanlismi acba
Deletedmom02 Ozlemaydin batikon sürüyordum yatakta altım açık bekliyordum biraz sorma saç kurutma takıp pedimi değiştiriyordum çok rahatlıyordum o zaman ebede öyle demişti zaten
Ozlemaydin Deletedmom02 sidmi hni bn yikaniyorum sonra kurutuyorum peceteyle uzaniyorum batikon suruyorum bezimi takiyorum oyle yapiyorum
Deletedmom02 Ozlemaydin batikonu peçeteyle sürme canım direk dök uzan alına hasta bezi ser ben bebek bakım örtüsü sermiştim:) direk döktüm 5 dk yattım peçeydiler sürmedim canım