2minnosannesi0 Gündüz zaten uyumuyo bi gece yatiyo onda da sabah 6 da kalkip zorla kaldirmisim gibi bi saat agliyo 😢
Zeynep_Eren18 2minnosannesi0 bizde 9 gibi kalkıyoruz ama 15 dk ağlama melodisiyle tabi baba nerde diye ağlıyor işe gitti diyorum temelli çıldırıyor işe gitmedi diye 🥺 ama 2 gündür sakince yataktan kalkıp koltuğa oturuyor ağlamadan yani
2minnosannesi0 Elizgenc58 teşekkür ederim yorumunuz icin denemez olur muyum uyuyo 5 dakkaya kalmadan ağlayıp uyaniyo yine
Elizgenc58 2minnosannesi0 1 yaşına kadar çektim şimdi 18 aylık memeyi bıraktık ve kızım 10 saate yakın uyuyor bazen bir sefer uyanıp su içip yatıyor bazen hiç kalkmıyor sizinde düzelecek değişecek inşaAllah sabır
2minnosannesi0 Zeynep_Eren18 ahaha onu oglum da yapiyo gözünü acar acmaz anne baba nerde diyo işe gitti diyince gitmesin diyo 5 6 ay önce küsüyodu gelince yüzüne bakmiyodu🙈
Zeynep_Eren18 2minnosannesi0 😂😂 bende diyorum ki oğlum baba işe gidiyor sana mama alacak işe gitmese alamaz diyorum anne evde mama var diyor her şeye bir cvbları var 😂 2 gündür mutlu uyanıyor ama