Dilekhtp Oğlum 40 günlük ve bugün kolik olduğunu öğrendim. Emzik vermiyordum onu sakinleştiren tek şey emzik oldu. Ne yapabilirim?
Miniss Dilekhtp merhaba benim kızımda 1 aylık ve kolik 9 tane emzik aldım her marka var avent serileri, bips, wee baby, e bebek kendi markası ama hiçbirini almadı. Siz nasıl verdiniz emziği ne zamandan beri kullanıyorsunuz
Hayris Dilekhtp ilk başta gaz damlası ve probiyotik kullanmaya başlayabilirsiniz sonra gaz masajları yapıp kiraz çekirdekli kemer kullanabilirsiniz fakat faydası olurmu sizin bebeğinize bilmem benim kızımda hiçbiri fayda etmedi çünkü 🤷♀️
Dilekhtp Hamiyet07 sürekli ağlama krizleri vardı ve neredeyse hiç susmuyordu sadece emerken ve uyurken susuyordu. Ağlarken kıpkırmızı oluyor resmen sanki birisi ona bir şey yapmış gibiydi. Doktorumuza danıştığımda kolik olduğunu bu durumların hepsinin sebebinin o olduğunu söyledi ama o kadar normal karşıladı ki ben de kendi kendime demekki kafaya takmamam gerekiyor dedim.
Dilekhtp Miniss öncelikle umarım kısa sürer ve hemen geçer bu durum. Ben direk internette okuduğumda verdim emziği reddetmedi ve sakinleştirdiğini gördüm. Biz de avent serisini kullanıyoruz yani ekstra herhangi bir şey yapmadım tutsun diye
Dilekhtp Gaz damlası ve probiyotik kullanmaya başladık fakat aniden gelen ağlama krizleri çok yıpratıyor insanı. Bir an önce geçsin diye dua ediyorum inanın ki.
Hamiyet07 Dilekhtp benim bebegimde ayni 45gunluk surekli agliyor ne oldugunuda anlamyrm gazi var diye damlada kullaniyrm.ama aglamasi gecmiyor
Dilekhtp Hamiyet07 doktorunuzla görüştünüz mü? Çünkü eğer siz şikayetlerinizi söylemezseniz kolik olduklarını söylemiyorlar, en azından bizim doktorumuz öyle yaptı. Ben de şuan çareler arıyorum kim ne derse inanın hepsini yapıyorum yeter ki ağlamasın diye.