balbebekannesi01 Mememde kitle olmuştu süt birikintisi sandım mesajlar yaptım sıcak uyguladım geçmedi. Ultrasona girdim bir çok kist olduğu söylendi. Başına gelen var mı acaba? Hamilelikten önce böyle bir şey varsa da asla anlamadım. Bu neden olur ??
LilyaBn balbebekannesi01 bende 19yaşımdan beri varlar şuan 34 yaşındayım yılda 1 kontrole gidiyorum☺️
elmaliturtam Fibrokist bende ve bir çok kadında var zararsız kistler bana yanlış sürene kesmeden olabilir demişti doktor birden sütten kesince süt orda birikip kitleselleşiyor demişti doktor senede bir kontrol rutin yeterli oluyor
balbebekannesi01 elmaliturtam ben emzirmedik hiç tutmadı bebeğim az az tuttu arada sizce bu etki etmiş midir? Daha önce hiç böyle şikayetim olmamıştı. Nerden geldi bu kistler anlamadım. Sizce kafaya takmalı mıyım?
Taze1mom elmaliturtam merhaba bende de kist varmış, ağrı yapıyor mu sizinkiler ? Benim göğsüm çok ağıyor biri 4 mm biri 8 mm boyutları büyük dedi dr. 3 ay sonra yine gidicem büyümüşler ise parça almalıyız dedi sizde böyle bir süreç oldu mu ?
elmaliturtam balbebekannesi01 tabi ki emmediği için zaten süt birikiyor orda sonuçta süt var emmedi bebeğiniz öyledir zararsız onlar hatta doktor ağrı galan yapar seni rahatsız eder ise alırız demişti çok kafana takarsan diye
minikkizim Taze1mom mm mi cm mi acaba mm ise çok küçük aslında neden hemen parça alma gereği duydu. Bende de var 1 cm kadar 6 ay sonra tekrar bakalım demişti
elmaliturtam Taze1mom hemde nasıl yapıyordu ilk kontrolden sonra 3. Ay kontrole gittim daha sonra 6 ayda bir şükür aynı büyüme falan olmadı
Samih Taze1mom merhaba kistleriniz ne oldu benimde sol mememde koluma vuran ağrı var ultrasonda kötü hisey yok dendi antibiyotik verdi geçmezse geri gel dedi korkuyorum. Ağrı devamlı var mı sizde
Taze1mom Samih ağrım hafifledi nadir var ama kontrole de gitmedim açıkcası biyopsi dediler korktum bende