pent93 Hiç rende makinesi denedinz mi? Geçen komşum almış gösterdi baya kullanşlı bişeye benziyo markası yui bi sürü kesme doğrama özelliği varmış almayı planlıyorm ne düşünüyosunuz?
Leylaa_ pent93 Aynısını kullanıyorum çok memnunum . Diğer rende elimi kesiyordu bu çok iyi 250 civarında almıştım simdi 600 kusur olmuş galiba en son baktığımda
Alaranaz pent93 bende tefalinki vardı , 5 tane farklı farklı başlığı vardı ama gereksiz buldum sürekli onu çıkarıp bişeyleri rendelemek uçlarını yıkamak üşendirdi beni 😂 Bende dolap uygulamadasın güzel bi fiyata sattım 😂
biranne123 Ben aldım, ama eşim denedi, gereksiz oldugunu söylüyor, bi de elinle rendeleyecegin şeyi bastırman gerekiyor, sürekli rendel yapıyosan belki iyi olur amaz bana sorarsan cok gerekli deilmiş boşa yer kapladı
bybilgee pent93 Evet kesinlikle öyle elimle uğraşmıyorum aldığımdan beri bişeyleri doğramak için bu alet işimi görüyo
bybilgee pent93 Ben badem bile çektim öğüttüm asla zorlanma vs olmadı. Rende başığı öğütücü başlığı doğrama başlığı vs hepsi var öyle diyim
jlbyrr bybilgee Yuinin ürünleri tam fiyat performans ürünleri oluyo bende rondosu var çok beğenerek kullanıyorum
pent93 jlbyrr Evet sitesinden baktım fiyatlar cidden diğer markalara göre uygun komşum da kaliteli dedi alcam muhtemelen :)
jlbyrr pent93 Valla resmen mutfaktaki bıçakla yapılcak tüm işleri yapıyo o zaman.. Büyük kolaylık sağlar