Hayaldusu Merhaba vallahi herşeyi unutmuşum bildiğiniz 5 yıl geçmiş yenidoğan gerçekten çok zor. Ne eğim 20 günlük kafasının arkası düz değil. Gece sağa ve sola yatiriyorum. Gündüzde sırt üstü yatsın diye korkuyorum ama kafası asla öyle kalmıyor ya sağa yada sola düşüyor bildiğiniz. Sırt üstü pozizyonda kafa asla bana karşıdan bakar pozisyonda değil. Yani kafa sürekli ya tam sağda yada tam solda. Bir sorun mu bu acaba doktora gistermelimiyim bilemedim
Guneyinannesi1 Hayaldusu onun için yataklar var o şekilde alın kullanın Dr napcak oda aynı şeyleri söyleyecek
Mimoza-kizim Hayaldusu oyle yatmasinda bir sorun yok canim kafasi nasil rahatsa oyle yatsin benim kizim hep yuzustu sagina soluna yatrdi belli bir aydan sonra sirt ustu yatmaya basladi kafasi yuvarlak oldu duzluk falanda olmadi yamukluk falanda yok
Sinoom Hayaldusu benim oğlumda doğduğu zamanlar kafa yapısı değişikti biraz 😬 doğduğundan itibaren kendisi belirledi nasıl yatacağını sağa koysam sola , sola koysam sağa , düz yatırsam yanlara dönerdi ama sonra sonra düzeldi şuan 2 ay 11 günlüğüz 🥳