Canavarannesi22 Selam anneler hiç kendi sütüyle yoğurt mayalayan oldu mu bugün denedim 110 cc süte 1 tatlı kaşığı hazır yoğurt ekledim ama tutmadı sanki su gibi 🤔🤔
Zeynepilay Canavarannesi22 canım anne sütünde kazein yani yogurdun oluşmasını sağlayan yogurda jel özelliği veren protein çok az miktarda var bu nedenle tutmamasi normal
Mrvrdgntnc Bu ay sonu başlayacağız ek gıdaya ve bende sütümle yoğurt mayalamak istiyorum ama anne sütü çok sulu bi süt o yüzden katı olmaz zaten bence. Tadı nasıl oldu acaba. Bebeğiniz beğendi mi.
Canavarannesi22 Mrvrdgntnc bugün yaptım daha vermedim bekledim katılaşır diye ama daha tık yok 12 saat oldu yapalı yarın önce kendim tadıcam duruma göre yazarım size de ❤️
Zeynepilay Canavarannesi22 ben gıda muhendisiyim canım tesadüfen gördüm de yazmak istedim o nedenle 😊
Canavarannesi22 Mrvrdgntnc baktım bu sabah hala süt gibiydi tadına baktım aşırı tatlıydı midem kalktı vermedim bebişe de 🤣🤣
Canavarannesi22 Mrvrdgntnc ben pek stok yapmadım yeni sağıp denemiştim sür banyosu yaptırırsınız artık zamanı geçtiyse instagramda bi videoda görmüştüm kalan sütleri öyle değerlendiriyodu bi anne 🤣