Selam hanımlar yeni bir eve çıkacağım 3+1 ben evimde salon kullanmadığım için bir odayı her zaman boş bırakıyorum şimdi şöyle bir sorunum var yatak odası banyo ile dip dibi ve küçük ama yatak odasında balkon yok sadece cam var eşim nöbete gideceği zaman duş alır çocuğunu uyanma ihtimali var sabah ama genelde su sesine uyanmıyor yatak odası bu şekilde bir de girişin biraz ilerisinde bir oda var orası da balkonlu orayı da çocuk odası yapayım diye düşünüyordum fakat balkonu olduğu için çok tereddütlerim var Bir tane daha o da var orada da çamaşır makinesini koymak için çamaşır odası gibi bir yer var ebeveyn banyosu gibi aslında ama yerler beton falan çok bakılmamış yani ben orayı yatak odası yapsam da balkonsuz banyonun yanındaki odayı da çocuk odası yapsam acaba yatak odası yapacağım banyo gibi olan yerden koku gelir mi çamaşır makinesini orada çalıştıracağım çünkü ama kapısı falan var kapanıyor çok kararsız kaldım çocuğum 1 yaşında ama yine de tereddütlüyüm şimdi ısıtması zor olur diye düşünüyorum balkonun olduğu için o da yapayım mı sizce nasıl fikir koku gelir mi çamaşır makinesi koyduğum yerden