Belki cok alakasiz olacak buraya yazmam ama burda benim gibi binlerce ev kadını oldugu icin yazmak yardim almak istedim lutfen benimle ayni seyi yasayanlar yardim edin benim bu feryadimi benimle ayni durumu yasayanlarin beni okadar iyi anlayacaklarina eminimki mutfagimi "kitap biti" sardi 10 gun oncesinde temizleyip baklagillerin yerini degistirmistim ve hicbirsey yoktu ustelik 😭 bu illet bocek kurtulmasi okdr zor bir bocekki toz kadar ufsk ve flas acilmadan gozukmuyor mutfak dolaprmi sardi sonra yzueye yayildi fark eder wtmez bocekle alakasi olabilecek kavanoz bakla ne varsa attim camsr suyu sirke ve elimde olan butun temizlik malzemelri ile dolabimi sildm ama dolap aralarindan tekrar cikmaya basladi ve bakindigimda fanyanslarin beyaz aralarindada gezindiklerini gordum hasere ilaci aldm sıktım ama yok sabah kalkip baktgmda dolapta ve acikta duran yerlerde olmamasina sevinecekken haliyi kaldrdigimda halinin altinda olduklarini gordum akil sagligimi yitrmek uzereyim evime yatagima kiayfetlerime bulasaka belkide bulsti goremiyorum cildrmak uzereyim internette biraz arastrdim buyuzden maddi zarara ugrayan okdr cok insn varki defalarca tasinan ama esyalarla birlikte tasindiklari yerleri bile basan bir bocek bir ana bit bocegi bir gunde 100 yumurta biraktigi icin asiri hizli ureyen birsey baslarda toz zannedip sildigim seyin flas tutunca yuruyen toz taneleri oldugumu gordun resmen hanimlar istahtan kesildim yiyemiyr icemiyorum hizla kilo kaybi yasiyorum 😭😭 ve 17 aylik bir bebegi. Var odasina girecek orayida saracak diye cok korkuyirum bebegimi mutfaga sokmuyorm cunku bu nalet hayvan insanla orruyle herangi birseyle baska bir odaya dagilabiliyormus ya belkide dagldi haberim yok piskolojm bozuldu flasla evin heryerini ariyorm gece gundz uyku yok yemek yok ölmek istiyorum bebegim olmasa Allaha yalvaricam al canmi diye i derece dezgahin ustunde ocakta heryerdeler 😭😭dayanamiyorum ya kendimi anlatacak cumle bulamiyorum bu durumu yasayip kurrulan varmi Allah rizasi icin yardim edin 🙏🏻🙏🏻😭😭😭😭