RojbinAcar Anneler merhaba lütfen bana yardım edin anlamıyorum MaşaAllah kızım sürekli süt içiyor heniz 10 günlük ama ne zaman beşiğe bırakıyorum gözlerini açıp ağzısında süt arıyor sizce onu doyuramıyor muyum
Wanderlust RojbinAcar ilk 3ay emme refleks acliktan degil sadece size ihtiyaci oldugundan surekli emmek ister 3 ay yapisik yasayin bol bol emzirin sarilin kucaginizda tasiyin surekli aliskanlik yapmaz merak etmeyin zamanla azalicak bu gunleri ozliceksinjz
Denizanasi92 RojbinAcar o sürekli emmek ister küçük daha 😊 ilk doktor kontrolünde nasıldı kilo alımı doktor belirtmiştir süt yeterliliğinizi? Çişli bez sayısı 5-6 olacak diye hatırlıyorum. O şekilde takip edin doyup doymadığını
gocebebirbayan RojbinAcar süt değildir o emme refleksi olduğu için emmek istiyor sürekli. Emzik verirseniz iyi olur. Ben vermedim emzik, çocuk da sürekli emmek istiyordu çok yiyordu sürekli kusuyordu. Emzik iyi oluyor
Asafveannesi1 RojbinAcar bende yeniyim burda daha bir haftalık olduk sürekli meme istiyor kime gitse ağzını açıp meme arıyor doymuyor diye düşündüm ama doktor doyuyor dedi neden bilmiyorum memeyi yorulunca kendi bırakıyor bi 5 dk sonra tekrar arıyor 🤷🏻♀️