11Hilal11 Semihinannesi gayet iyi yurumeye baslayinca dengeleniyor kilolari zaten siz takmayin soylenenleri
Sontvbukucu tugbac yok hep öyle kalmaz merak etme bizim de 3 aylikken 7 kiloydu. 9 aylikken 10 bucuk. Yavasliyor kilo alımı 🙂
superrrmom Semihinannesi benim oğlumda 9 aylık 9.600 kg su 72 cm boyu hiç te kilolu durmuyor 🙄hemşirede kilolu falan demiyor gelişimi iyi annesi diyor sadece
luna55 Semihinannesi ayniyiz 9 aylik 10 kilo 74 cm gayette normal hatta zayifliyo gibi geliyo canim sikiliyo
Sontvbukucu tugbac evet 6. Aya kadar 9 kiloyu bulur muhtemelen sonra yavas yavas azalır 9 aylikken 10 kilo olur 😂😂
Sekerparem_34 tugbac benimki de bugün gittik 7.5 kilo 3 ay 11 günlüğüz boyu 68,hemşire fazla demedi gayet iyi dedi 3.800 doğmuştu oğluşum
ikikizannesi Semihinannesi yani biraz sacmalik olmus bizde bugun 6. Ay asisi olduk 9 kilo geldi oglum boyu 73 cm kafa 44 cm gayet guzel dedi hemsire ayina gore ust seviyede masallah iyi beslenmis dedi 9 aylik bebege gore normal bi kilo bence dogum kilosuda 2980 gr boyu 55 cmdi
Kayraaa59 Semihinannesi benimki 6 aylık 10 buçuk kilo. Biri gördüğünde aldığım tepkileri tahmin bile edemezsin. Çok sinir bozucu
Elf123 Semihinannesi oğlum altı aylık 11100 kg boyu 71 cm di doktor obez demedi hareketlenince kilo alımı azları boy atar zayıflar Eğerti yemek yeme alışkanlığı sağlıklı ve porsiyonları dengeli veriyorsanız
1Mother1Boy Semihinannesi Etrafındakilerin ne dediğine hiç takılma 1 yaşından sonra kilo alımı yavaşlıyor zaten. Boyu ayına göre iyi kilosu bı tık fazla. Benim oğlum da kilosu üst sınırdaydi büyüdükçe kilo alımı yavaşladı çok hareketli asla oturmuyor.
teacher54 Semihinannesi benimki 4 aylıkken 9,800 dü 17 aylık 13,500 kilosu eskisi gibi değil artık buyudukce zayifliyolar
Irmakprensesinannesi Zeyn0206 inşallah 7.ayda başlarsınız ana öğünlerde yedirmeye benim ki qrtik 11 qylik olduğu için herseyi yedirebiliyorum ister istemz😊😊🙏🙏
Momsbabyy Semihinannesi Benim oğlumda 6 aylık 9.500 kilo 70 cm boy kilolu falan demedi doktor sadece önden gidiyor bi sorun yok dedi zaten yürüdüklerinde kalmıyor kilo falan
cnsymn Semihinannesi hareketlendikce verir merak etmeyin obez falan da değil kilosu normal bence sağlıklı ise hiç önemi yok.
MerveKayraTugra Endişelenmeyin yürüdükçe hareket ettikçe kilosu boya gider. Benim oğlum Yenice 4 aylık oldu. 3 aylıkken 7 kilo, boyu 57 cm Di.
Kbr_alp Semihinannesi benim oğlum 5 aylık 9 kilo hemşiremix kilolu demedi ben sordum fazla mı diye anne sütü alıyo hiç bişey olmaz dedi