Ikrazumra19 Kizlar az once ınternette gordum dogru haber mi bilgisi olan varmi 2 gundur hastayim esim isten izin aldi gorevden gelcek doktora gitcem ama grevdeler mi yani
babyfaceee Ikrazumra19 bir hafta yapsalar keşke. Aciller açık olsa sadece bugün olanlar karşısında dehşete düştüm. Oturup bir saat ağladım
Mervegemen Ikrazumra19 özel hastaneler dahil mi yine acil 2 hastam var ve grev var ne yapacaz biz. Babam baska doktora gidemez kötü durumda zaten.
Ikrazumra19 Mervegemen inanin bende bilmiyorum benim yasadigim yerde ozel hastane yok zatende simdi ogrendim bende
fadikada Mervegemen Ikrazumra19 özel hastaneler dahil mi yine acil 2 hastam var ve grev var ne yapacaz biz. Babam baska doktora gidemez kötü durumda zaten. Geçen haftada grev yaptılar ama özeldeki doktorumuz çalışıyordu yani özeller yapmaz sanmıyorum
AselLina1 Mervegemen Bizimde yarın özelde randevumuz var aradık biz çalışacağız dediler öyle bi şey söz konusu değil dediler. Sağlık ocağında aşı olacaktık bende onu merak ediyorum açık olur mu acaba
Mervegemen Benkimimki bu o tarz birsey degil tedavi görüyor kalp hastasi 2 doktor bir arada devam ediyorlar tüm olaylari baska doltora anlatip herseyi yarim birakamayiz. Yarim kalir hersey yani cok karışık 112 lik bir durum degil bu malesef. Yarim kalan bir tedavi var. Günlük bir durum