Bibebebi Arkadaşlar bebişi uyuz olanlar var mı? Her gün her yer yıkanıyor temizleniyor ilacı düzenli kullanıyoruz ama geçmiyor iki ay olacak. Bizde bir şey yok sadece oğlumda. Nasıl atlattınız bu hastalığı ya bilen gören yazsın lütfen 🙏🏻
Elfglcskn Bibebebi çözümü sante plus losyon bakabilirsiniz yorumlara https://santeplustr.com/urun/santeplus-scab-forte-cilt-losyonu-125-ml/#reviews
Kubraulku Bibebebi merhaba şimdi hastaneden döndüm bize de uyuz dediler sadece kızımda var tam 6 aylık oldu ağlamaktan helak oldum neler yaptınız nasıl geçti süreç 3-4 günde değil 2.hafta belirti vermeye başlıyormuş 2 haftadır evin içine yayılmışmıdır korkusu beni bitiriyor ne yapmam lazım bilmiyorum bilen anneler yardımcı olun lütfen
Sedalperenn Bibebebi yaa çok üzüldüm adınıza neler yapacaksınız hangi ürünleri kullanıyorsunuz kendiliğindenmi geldi yoksa başka biri mi bulaştırdı size😞
Bibebebi Sedalperenn tanıdığımız birisinfe yok ama tatilde kaldığımız otellerden olabileceğini söyledi doktorumuz. Doktorumuz kwellada uygulatıyor haftada 1 olacak şekilde 2 kür yapıcaz ayrıyeten eczanede yapma balçık kıvamında bir krem var kükürt içerikli artık bıktığım için bu hastalıktan onu da kullanıyoruz😞 siz geçirdiniz mi acaba atlattıysanız nasıl atlattınız?
Bibebebi Sedalperenn tanıdığımız birisinfe yok ama tatilde kaldığımız otellerden olabileceğini söyledi doktorumuz. Doktorumuz kwellada uygulatıyor haftada 1 olacak şekilde 2 kür yapıcaz ayrıyeten eczanede yapma balçık kıvamında bir krem var kükürt içerikli artık bıktığım için bu hastalıktan onu da kullanıyoruz😞 siz geçirdiniz mi acaba atlattıysanız nasıl atlattınız?
Sedalperenn Bibebebi bizde atlatmadık daha tedavi aşamasındayız bebeğime laviaderm kullanıyorum şuan geçmezse doktora karışım yazdırıcaz bizde Wilkinson sürdük
Mavisim Bibebebi birde ne zaman tatile gittiniz ne zaman belirti verdi söylermisin ya bizde 15 gün önce geldik arada bi tarafım kaşınınca bile uyuzmu oldum diye korkuyorum giderkende korkuyırdum zaten kaparmıyız diye psikolojikmi nedir anlamadım
Mavisim Bibebebi bacım tatilden geldiğimizden beri uyuz korkusula yaşıyoruz nerde kaldınız hangi şehir ayyyy çok korktummmm
Bibebebi Sedalperenn geçen sefer yaklaşık 2 ay sürdü tedavi inşallah bu sefer hızlı atlatırız. Kıyafetleri ve nevresimleri 60 derecede yıkamak çok önemliymiş
Bibebebi Mavisim @Deffoo canımlar valla kaşıntı başladı önce dedik sivriler çoktu ondandır ama baktık geçmiyo 3-4 gün bi de gece artıyor kaşıntı öyle gittik cildiyeye. Bi de kaşınan bölgede kızarıklıklar oluyo büyük bi sivilce gibi ama kırmızı sadece
Mavisim Bibebebi benimde 3 5 gğndür gece kaşınıyom ama sivri var görüyorum evde bide kaşıyınca kabarıyo gündüz allıma bile gelmiyo