sblllck Kızlar bebeğim 3 aylık. Doğum iznim bitiyor işe başlayacağım. Gaz yapmayan mama ne önerirsiniz. Tecrübelerinizi paylaşırmışsınız lütfen. Mama ve anne sütü ikisini birlikte vermeyi düşünüyorum
Ayseyilmaz61 sblllck kuzum ben 4 ay hipp kullandım cok gaz yaptı bebeğim kaka yaparken bile ikiniyordu ikinmaktan makat çatlağı bile olmuştu zaten bebeğe gelişmemiş kilo almamış onu bıraktık aptamil kullanıyorum cok rahatsız gaz bazen kendisi uçup gidiyor 🙂😀
sblllck Ayseyilmaz61 ilk doğduğunda 1 aya yakın aptamil bende kullandım benim bebeğimde kızarıp ıkınıyordu kaka yaparken doktor mamayı bıraktırdı anne sütü yeterli diye. Şimdi mecburi başlamam gerek aynı şekilde zorluk çeker diye tedirginim :( Aptamil conformil gaz yapmıyor diyorlar kolik bebekler içinmiş acaba onu mu denesem diye düşünüyorum
Ayseyilmaz61 sblllck canim onu denemeyi düşündüm ama benim 5 aylik oldu eskisi gibi gazi olmuyo o yüzden almadim bise diyemem sma dene o halde bebelac alma onlar toplatliyo hipp de deneyebilirsiniz benim bebeğe yaramadı herkeste ayni olmuyo