Minikbirbebek Merhaba hanımlar çıkmayan lekelerle başım dertte beyazları çamaşır suyuna soksam bile çıkmıyor Hangi deterjanı alayım
Mmeelliikkeee Minikbirbebek leke kurumadan hemen yeme kısmı bitince beyaz sabunla çitiliyorum kuruyunca sepete atıyoruz normal yıkanıyor hepsi hiç lekeli bişeyimiz yok
Vanilya Minikbirbebek Önce pril ile çitiliyorum sonra leke çıkartıcı döküyorum bekletip makineye atıyoruö
57ezgi Minikbirbebek sonett diye birşey var çıkmayan leke yok diyorlar trendyolda stoğu şuan olmadığı için alamadım takip edin
Smilee Minikbirbebek bebekler için olan leke çıkarıcıların hiçbiri işime yaramadı. Beyaz sabunla hemen çitilemek de lekeyi gideriyor ama son zamanlarda lekeye fairy döküyorum kirliye atıyorum. Yıkayacağım zaman ön yıkama sonra bebek deterjanıyla ana yıkama yapıyorum pırıl pırıl 👌
Nzck @Minikbirbebek bende takip ediyim bilen biri çıkar artık lekelenenleri hemen elimle yıkayıp kurtarıyorum başka türlü leke çıkmıyo
Merakliannecik Ben kosla kullanıyorum çocuğunu çıkarıyor. Çıkmayanlar için domol markasının leke çıkarıcısı varmış ondan deneyeceğim
cilginanneogul Minikbirbebek canım trendyolda sonet diye Bi leke çıkarıcı marka var şu an stokta yok stoğa girerse kaçırma hemen al çıkmayan bir sürü leke vardı ve kaç aylarca ona geceden bastım ve sabah yıkadım hepsi çıktı