Deletedmom3544 Kızlar 21 aylık kızım.karni tok da olsa aç da olsa nefesi kokuyo bende sürekli aç diye yemek yedirmeye zorluyorum niye böyle acaba
Kder01 Deletedmom3544 ben ağız kokusunun bir sebebini de Karaciğer rahatsızlığından diye biliyorum bi doktora götür canım emin olmak için
Deletedmom3544 Kder01 kader Allah korusun ya bende biraz araştırdım internet adamı verem eder yeminle . kontörlü var bayram sonrası
Kder01 Deletedmom3544 rabbim korusun bebeğini tabiki bitanem eğer internete bakacak olursan ohooo bir ton hastalığımız olurdu sen kontrolde doktoruna söyle diğer bir ihtimal dişi olabilir en doğru bilgiyi sana doktorun verir zaten canım
2lokummannesiii Deletedmom3544 Bariz bir koku mu oluyor yaklaşınca mı alıyorsun kokuyu? Yani koca insanın ağız kokusu değildir sonuçta. Son azılar çıkmadıysa ondan da koku olabilir.
Deletedmom3544 2lokummannesiii yok yetişkin gibi değil canım acıkınca veya oruç olunca nefesimiz kokarya az .o şekilde
Hale3400 Deletedmom3544 küçük yaştaki çocuklar da ağız kokusu varsa mutlaka bir hastalık belirtisi bende oğlum da yaşamıştım doktor bademciklerin alt kısmı tamamen iltihap demişti antibiyotik vermişti 2. Günde koku hemen kesildi
Deletedmom3544 Hale3400 sürekli olan bı durum değil inşallah rahatsızlığı yoktur .sizede geçmiş olsun canım
Hale3400 Deletedmom3544 bizde de sürekli olan birşey değildi tek seferlik yaşadık bu durumu sağlık ocağına götürebilirsiniz