Karamella Merhabalar. 15 gün önce süt alerjisi olduğunu öğrendim. Başlarda mukuslu kakası yoktu. Sonradan oldu. Neredeyse beslenmiyorum yeşillik patates vb şeyler tüketiyorum ama hala mukuslu yapıyor. Ne zaman geçecek bu mukuslu kaka acaba
Gulra Karamella mukuslu kaka nasıl oluyor benim ilk defa kızımda bu sabah sümük gibi şeffaf cok az birşey gördüm. Bu mukuslu kaka mı oluyor? Ama totosunu silerken geldi cok az
Ebrucvk Karamella benimde bebeğim iki aylıktı süt alerjisi ve yumurta alerjisi oldugunı öğrendim şuan altı aylık hala diyet yapıyorum gazı gıda hiç bi şekilde tüketme dışarıdan ekmek bile yemiyorum ben maya var peynir altı suyu filan boş yeşillik baklagil ye cok dikkat etmek gerekiyor zor oluyor ama sonradan alışıyor insan bazen mukus üşüttüğünde de olur bebeğini aşırı derecede ishal ve mukus yoksa cok da dert etme zamanla düzelir
Karamella Lavaş içine yeşillik sarıp yiyorum. Arada havuç haşlanmış patates. Yani baska ne olabilir ki
HEY03D Karamella bence bir diyetisyenden yardım al. Güzel beslenmen lazım baklagiller et tavuk balık da ye