SeninAnnenBirMelektiYavrm Ya şu büyük göğüslere bi çözüm önerin lütfen ya sarkık göstermeyecek ve göğüs uçlarını belli etmeyecek birsey. Ağzıma girecekler 🥲
Halimea SeninAnnenBirMelektiYavrm https://www.trendyol.com/trendyolmilla/siyah-seamless-fitilli-halter-yaka-spor-sutyeni-twoss21ss0024-p-87547325 Aklıma bunlar geldi , cok belli etmez baya cesitleride vardı .
SeninAnnenBirMelektiYavrm gulsene1998 çok rahatsız ediyor valla param olsa küçültme ameliyatı olcam 😄
Nurrr1 SeninAnnenBirMelektiYavrm sağlığı etkliyorsa bel sırt gibi yerlerde şiddetli ağrı yapıyorsa eğer ssk 3 doktor onayı imzası ile karşılıyor bu ameliyatı 🌼
SeninAnnenBirMelektiYavrm Sinoom adkfk😂 yatarak emzirirken biri bitince öbür tarafa dönmeden üsttekini de verebiliyorum
Sinoom GULCE02 ahahha 😂 Anneme çekmişim bu konuda sjsjsjs bekarken de dolgundu ama bebekte yine büyüdüler böyle giderse ameliyat düşünüyorum ne yalan söyleyim 🤦🏻♀️
Halimea SeninAnnenBirMelektiYavrm bende evin icinde kullanıyorum cnm ,benimki kücükmu diye anlamadım yarım atlet giyiyorum belli etmiyo…
2cocukannesi__ SeninAnnenBirMelektiYavrm suwen kalitesi derim 😛 benim minicik ben ne yapayım yahu of param olsa slikon taktircam param olsa neler yaparım da bakma allah göndermiyor bize 🤭
hemsire09 SeninAnnenBirMelektiYavrm akdjsjaııddısıdıd haykırdım 🤣🤣 benim boy 170 kilo 46 bel incecik kilo verince popoda küçücük kaldı önde iki tane top. Yürüyen meme gibiyim fkfkdkdkd