Asel_lena_mom Merhaba ☺️ Kızım 9 ay 3 günlük hala bir tane bile dişimiz yok hiç birşeyi güvenerek veremiyorum dişi olmadığı için hepsini ağzına sokmaya çalışıyor geveleyemiyor 🤦🏻♀️ Sizin dişler ne zaman çıktı🙄
iki_prenses_annesi Asel_lena_mom tam 7 ayına girdik iki diş patlattı 3 gün oldu çıkalı dişler anamı ağlattı resmen 😐 nasıl ateş ishal kulak ağrısı aldı başını gidiyor . O yüzden sevinemiyorum da çok zorlu süreç .
Asel_lena_mom acimavi Peki herşeyi yiyebiliyor muydu köfte yapıyorum veriyorum ama yok geveleyemediği için HEpsini ağzına sokuyor ve sıkılıp atıyo
acimavi Asel_lena_mom çok küçük parça halinde veriyordum katı şeyleri. Mesela çorbasına ufak köfte koyuyordum, piştikten sonra köfteleri tek tek elimle hatta tırnaklarımla pinçik pinçik ediyordum. O şekilde yiyordu. Pütürlü ama çok fazla çiğnemesine gerek olmayacak şekilde
Asel_lena_mom acimavi Aynen bende öyle yapıyorum mecbur kuzenim oğlu 9 buçuk aylık herşeyi eliyle geveleye geveleye yiyor ama 5 tane dişi var 😂 bi çıksaydı hayırlısıyla 🤲
Asel_lena_mom iki_prenses_annesi Gerçekten mi Allah yardımcın olsun canım , benim kızda ne ateş ne birşey diş dipleri şiş bile değil nasıl olacak bilmiyorum bi belirti bile yok
iki_prenses_annesi Asel_lena_mom dişi patlattıktan sonra ateş çıktı 😐 3 gündür uğraşıyoruz böyle 5aylikti başladı belirtileri anca patladı canım . Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun 🙌