Papatyarabia Bebeğimi bugun hastaneye götürdüm ve b12 sınırda çıktı yani 77 ama olması gereken 200müş başına gelen var mı nasıl bri tedavi uyguladı bebeğinize 😔😔 kötü bişey değil demi güzel anneler 😔😔
ikizerkekannesi Papatyarabia iğne yada ilaç verdimi doktor doktorun verdiklerini kullanırsanız değeri yükselecektir arada kan vererek değerlerine gene baktırın ilaç işe yaramışmı diye bir çok cocukta oluyor takviye ile düzeliyor korkmayın
dlk1410 Papatyarabia Bizimde düşük çıktı. Dodex ampul şeklinde verdi. Haftada bir tane kırıp yarısını o içiyor yarısını ben
Yaduuu Papatyarabia benim kızımın da düşük çıktı. Muhtemelen benimkinde düşük. Ocean B12 kullanıyorum şuanda. Kaç aylık bilmiyorum bebeğiniz ama kuzu kıyma ,muz avokado yedirin. Siz de tahlil yaptırın.
Bersahefem Papatyarabia b12 referans değerleri 197 ile 771 arasında olması gerekiyor.bizimki 225 çıkmıştı ona rağmen doktorumuz 400-500 civarı olması gerekiyor diye ocean b12 püskürtmeli takviye var ondan verdi.iki ay kullandık 985 olmuş 😂kullanmayı bıraktık.kesinlikle tavsiye ediyorum 77 çok düşükmüş direk doktora sorup bu takviyeyi kullanın bence
Papatyarabia ikizerkekannesi daha vermedi ne vereceğine emin olamamış oyle söyledi hocaya danışıp bilgi vericem dedi bekliyorum oylr
ikizerkekannesi Papatyarabia değeri çok düşükse iğne verir ki iğne vermesi bence daha iyi hızlı etki oluyor boş olan depoları hızla doldurur ilaçla düzelir korkmayın hiç geçmiş olsun
Papatyarabia ikizerkekannesi çok teşekkür ederim cidden işim rahat etti biraz da olsa inşallah iğne verir
dlk1410 Papatyarabia 1 yaşında değerlerine baktığımızda çıkmıştı. 2 tane ampulu kaldı. Onu verdikten sonra gidip kan vereceğiz şuan 13 aylik
Papatyarabia Bersahefem oyle yapmalıyım evet çok düşük çıktı benim hamileyken çok düşüktü şuan da da düşük sanırım o yüzden bebeğim de düşük inşallah yükselir bununla beraber kan değeri de troidide biraz düşük b12 düşük olduğu için sanırım
dlk1410 Papatyarabia o zaman sizin b12 almanız gerekiyor sütten geçer. Daha küçük nasıl öyle birşey diyebilir ki onu anlamadım zaten tüm vitamin ihtiyacını anneden karşılarlar
Bersahefem Papatyarabia dediğim damlayı kullanırsanız kısa zaman da yükselir ama troidle ikisinin bir bağlantısı yok.troidi doktorla görüşün bi tedavi uygular
urzane Benimde beneğimin b12 si düşük çıkmıştı bemde kan tahlili yaptırdğımda benimki normal çıktı ocean püskürtmeli damla kullanıyoruz bizde 5.5 aylığız
Papatyarabia urzane bize dodex damla verdi yarısını o yarısını da ben içiyorum doktor oyle demiş inşallah sen kısa zaman da düzelir
tosbikyanak-ela- Papatyarabia ayni durum bizdede vardı hatta bizim 50 idi 2 senedir neredeyse iğne vurduruyoruz
Papatyarabia tosbikyanak-ela- anladım bana beyin gelişimi olmaz felan dediler Allah korusun oyle bi durumla karşılaşmadınız demi allahım korusun bütün bebekleri inşallah