Hellomoto Kızlar bugün kaynanam bebeğime altın küpe hediye verdi bende ona bisey vermek istiyorum ama ne alabilirim kadin sade giyiniyor çanta yada giyim alsam bile giymez o yüzden ne alabilirim acaba öneriniz varmi ben nevresim takımı yada havlu düşündüm ama yinede fikir almak istedim
Asyaayaz1 Evinde eksik olan birşey varsa onu alabilirsiniz. Nevresimde gayet iyi fikir onun dışında fincan,duvar saati ,dekor ürünleri,vs olabilir 🥰
Gizemlibirisi Kullanırsa sunumluk bişeyler bakabilirsin. Mesela ben anneme çerezlik almayı düşünüyorum. Böyle 6 kase altında da tabakları var. Sütlaç için, çerez için falan güzel oluyor hemde fiyatı pahalı değil o kadar. Daha öncede pike takımı almıştım yazın kullandı çok begendi. Sende eksiğine göre alabilirsin canım. Maşallah. Kaynanan ne güzel düşünmüş almış :) bizimki söz verdi almadı 🤣
Hellomoto Gizemlibirisi bende Bi bakim onlara da gelen misafirlere kullanır güzel olur bencede teşekkür ederim. Kaynanam yaşı büyük taki yapıp satiyor üzüldüm hiç gerek yoktu bende sevindireyim istedim)