Devushka Kızlar mamayı nerde saklıyosunuz buzdolabındamı dışardamı ben kilere koyuyorum karanlık bi yer acaba bozarmı hava sıcakya siz napıyosunuz
Tugbaf Devushka ben buz dolabına koyuyordum şakın bu hattatı yapmayın buzdolabında buharlaşma yapıyor men oluyor kilerde şaklayın şimdi öle yapıyorum canım doktora söyledim kızdı bana
Asel060519 Merve18 Devushka bende musluğun üzerinde saklama kabında tutuyorum canım. Buzdolabında olmadı çok yanlış
Devushka Dilekcelik bende öyle yapayım ya bazen öğlen çok sıcak oluyor korkuyorum bozup zehirler diye
Yusra34 Dilekcelik Devushka boz dolabında durması doğru değil 😊 güneş görmeyen kuru bir yerde kalsa kafi.
Dilekcelik Yusra34 valla ben tecrubeli olmadigim icin doktora sordum dolapda olmasi sorun degil dedi topaklanma yapmadi mama
kiliclar [bilinmeyen] valla evin en serin yeri yatak odam bir köşe ayırdım mamalara hem güneşde almıyor orda koruyorum aptamili buzdolabına zaten konmaz toz mamalar rutubet olur
tczehra [bilinmeyen] bende yatak odasında kuytu bir yer buldum güneş almıyor olabildiğince serin aptamilleri dizdim oraya sıkıntı yok alıp kullanıyorum
Devushka tczehra ben stok yapmıyorum canm gerçi öyle uyguna gelir ama bozar diye korkuyorum bittikçe marketten alıyorum fazla alınca bozuyomu hiç başınıza geldimi öyle bşey
Farahzeynep Devushka mamanın üzerinde buzdolabında saklamayınız yazar, ben mutfakta güneş almayan yerde durduruyorum, bir sorun olmadı 🙄