mavisinannesi17 asbek benimki sabah 8 de fix ayakta on gibi en geç bidaha uykusu geliyo uyutuyorum bir saat uyuyor sonra 11 gibi uyanıyo öğlen 3-4 bazen hiç uyumuyo belli olmuyo ama akiam uykusuna alıştırdım 20:30 -21:00 saatleri arasında uyuyor
Sibosunnannesi asbek benim 4 aylik bir kizim var 👶🏻 Sabah 6 da kalkiyor emziriyorum geri yatiyor 9a kadar sonra oglen 1-2 gibi bir saat uyursa uyud yoksa aksam 9-10 gibi yatiyor🤦♀️
Sibosunnannesi asbek benim 4 aylik bir kizim var 👶🏻 Sabah 6 da kalkiyor emziriyorum geri yatiyor 9a kadar sonra oglen 1-2 gibi bir saat uyursa uyud yoksa aksam 9-10 gibi yatiyor🤦♀️
Aysaras mavisinannesi17 ya aynı bizimde tam böyleydi 8bucuk bilemedin 9da küt giderdi ama 4 5gündür çocuğa bişeyler oldu 10 11 zorluyo uyumamak için 😭 nasıl eski halimize dönicez hiç bilmiyorummmm😞
mavisinannesi17 Aysaras benimki de bi ara öyle yaptı ısrarla odaya götürdüm perdeleri kapattım odayı karablık yaptım uykuya geçiş hazırlığı emzirdim saç kurutma makinesi sesi açtım iki üç gün sonra tekrar alıştırdım erken uykuya