kuzey-21 https://resimyukle.io/r/zHitiD560u Doktor ocean dedi de birsürü farklı ocean yağı var bundan kullananlar memnunmusunuz siz ne kullanıyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz kızlar
Pamukoglum_0 kuzey-21 merhaba efa liquid kullanıyorum % 86 balık yağı içeriyor Norveçte üretiliyor doktorumun tavsiyesi ile aldım herkesçe bilinen birsey değil tavsiye ederim arkadaşım
_bahar_ kuzey-21 ocean portakal aromalı var onu kullanıyorum bebeğim çok secici kolay kolay yemez bir sey ama onu çok seviyor hatta kaşık kaşık versem içecek hepsini
Familyboy kuzey-21 canım doktora danışman daha doğru olur balık yağı önerisi için bebeğinin durumuna göre içeriği düşük veya yüksek ona göre verir möllers tavsiye ederim ama vitamin değerleri yüksek bayağı fayda veriyor bebeğe
Pamukoglum_0 kuzey-21 tam 1 yaşında başladım normalde balık tüketirdi fakat 1 yaşında büyük değişiklikler yaşadı ve balık yemiyor artık zorlamak istemiyorum o yüzden Dr tavsiyesi ile başladık
kuzey-21 Pamukoglum_0 ben hiç balık vermedim. Emzirdiğim için veremedim. Zehirlenme olur diye. Taze mi değil mi bilemedim
Pamukoglum_0 kuzey-21 aslında yüzey balığı verdiğiniz taktirde anne sütü ile balık etkilenmiyor yani cıva oranı düşük balıklar zaten bebekler için tercih edilenler de onlar ben yedirdikten sonra her ihtimale karşı 1 saat emzirmek O
cottoncandy Ocean Multi kullanıyorum. İçinde hem balık yağı var, hem de multivitamin ve multimeneral var.
Hellolo Benim kızımda 13 aylık balık yağını doktor mu önerdi nasıl karar verdiniz bende düşünüyorum kullanmayı iştah sorunu bizdede başladı ?
Familyboy Hellolo canım doktora danışarak hareket etmen daha doğru olur tahlil yapar eğer vitamin protein başka eksiklerde çıkarsa içeriği yüksek balık yağı önerir iştah sorunu için tahlil yaptırdınızmı vitamin protein eksikliği olursa oda etki edermiş
kuzey-21 Hellolo ben kendim doktora sormuştum. Hiç balık vermedim 16 aylık oldu dedim. Oda balık yağı kullan dedi.
Familyboy kuzey-21 o zaman ocean onerdiyse onu kullanın onu uygun görmüş demekki size balık yağlarını doktora danışarak kullanmak lazım möllers in vitamin protein içerikleri var ama ocean yeterli görmüş doktorunuz demekki