Deletedmom0015 Yatakta uyuya kalmişim 7aylık bebegım ıslak mendıl almış ve emmiş mendıl yutmamış gıbı ama neyapmalıyım ya yuttuysa çok kotu allahım uyuyakalmışım yutmuşsa anlarlar mı
Denotemo Deletedmom0015 bir şey olmazz korkmayın boğulma riskinden dolayı dikkat edilmesi gerekiyo ama yutmuşsa da sıkıntı yok kakasında cıkar🤣
Masalserin2019 Deletedmom0015 tıkanırdı canım anlardın bişi olmaz merak etme. Benimkide almış ıslak mendili kafasını silmiş su yapmıs zaten bi damla saçı var sırılsıklam yapmıs :)
melis_duru Deletedmom0015 yutsa anlardınız bütün 1 ıdlak mendili. Elindekinde de eksik parça yoksa demek ki yutmamış
Deletedmom0015 Denotemo cnm araştırdım bi çocuk yutmuş ve fwlc kalmış Allah korusun o yuzden panik yaptım
Denotemo Deletedmom0015 boğazında kalmıştır nefessiz kalmıştır yuttuktan sonra felç kalmamıştır bence
Ssssraa Bütün bir ıslak mendilli biz bile yutmaya çalışsak tıkanırız, parça şeklinde yuttuysa bile kakasından çıkar :) her türlü anlarsınız. Emmesine gelirsek de ben ıslak mendil emmeyen bebek görmedim hiçbirinde de bir şey yok :)
Deletedmom0011 Bi tanesi tümüyle sorunsuz yutması imkansız mutlaka sesine uyanırdınız şuan paniksiniz sanırım sakinleşince imkansız olduğunu anlarsınız. Emmesine gelince benin kardeşlerim çok emerdi yakalayıp alırdık elinden sorun olacağını sanmıyorum.İçeriği saf su ve pamuk olanlardan kullanabilirsiniz