Mervaydnnn Kizlar dün sormuştum Bebelac Gold ar kullaniyoruk diye kız kabız oldu sancidan cigiriyo ağlarken napcami bilmiyorum kakasını yapamadı saatlerdir nolur bilgili biri varsa yazsın nasıl geçer kabızlığı
Woody Mervaydnnn ar mama kullanirken kesinlikle probiyotik kullanmaniz lazim. Maflor plus kullanabilirsiniz. Bir de 1 gun ar mamayo birakip normal kullanin.biraz zeytinyagı da verebilirsiniz.
Woody Mervaydnnn ar mama kullanirken kesinlikle probiyotik kullanmaniz lazim. Maflor plus kullanabilirsiniz. Bir de 1 gun ar mamayo birakip normal kullanin.biraz zeytinyagı da verebilirsiniz.
Woody Mervaydnnn bir de ar mama yerine thickener alsaniz ve normal mamaya karistirsaniz daha iyi olabilir Miktarı siz ayarladiginiz icin kabizlik sorunu azalır
Zhra_cil Mervaydnnn benim oğlumda 2 3 aylıkken ondan kullandık mamasının içine mutlaka zeytinyağı damlatın demişti doktorum sizde öle yapabilirsiniz yada baska bi mamayla karıştırabilirsiniz demişti ben hem zeytinyağı hemde baska bi mamayla karıstrılp verıodum
Mervaydnnn Woody kabızlığı gecermi zeytinyağı ile çok sancısı var benim canım yaniyo onu öyle görünce Allah’ım delirmemek için zor duruyorum aglicam artık doktora da gidemiyorum eşim tek gondermiyo kendiside gelemiyo işten
Woody Mervaydnnn evet zeytinyagı katın biraz mamasina Ar mama değil normal kullanın bir de bugun. Probiyotigi ihmal etmeyin
Masalpera Mervaydnnn eger kabız ise ben fitil kullanmıştım tek sefere mahsus doktorum onaylamıştı cocuk oyle rahatlamıştı bizimse mama değişiminden kabız olmuştu tek sefer için sorun olmaz demişti doktorumuz sonucta sürekli fitil atmicaksın alışmaz dedi ki zaten kabızı gecıp doğru mamaya gecınce kabız olmadı kendı kakasını gayet iyi yapıyor suan
Mervaydnnn Masalpera ben hangi mamayı kullancamida nasıl fitil yazdırıp kullancami bilmiyorum elim kolum bağlandı yemin ederim kız domates gibi oluyo ikinmaktan ya
Masalpera Ben eczaneden aldım direk bebek için dedim yazdırmaya gerek yok ama tam atmadım doktorum dip kısmını biraz kesip at dedi yanı fitilin yarışımdan bır tık fazlasını kullandım dip kısmı kesip attım
Masalpera Masalpera kullanmadan önce zeytinyağı ile poposuna güzel masaj yap yumuşasın oyle at fitili kuru kuru atma