Sakura38 Hanimlar esi tsk personeli olup es karti cikartan varmi tam olrak ne icin cikartilip kullaniliyo
pogacayanakk Sakura38 ay o batıdaykem çok işe yaramıyor diye biliyorum ben doğuda da araç kontrollerinde kolaylık sağlıyor bir anda askerler size yenge diyor🤪
Teemo07 Sakura38 benim babam asker. Cocuklugumuzdan beri kimlik kartlarımız var. Orduevlerine, kamplara, tsk nın iş yerlerine, kantin ve lojmana girmek için kullanıyoruz. Hatta evlendikten sonra eşime de çıkarttım.
Hemsireannis Sakura38 lojmana girerken ordu evi askeri tesislerde ise yarıyor ama genelde eşim yanımda olduğu için çok kullanma fırsatım olmadı 1.5 ayda filan gelmişti benim kartım
Deletedmom3544 Sakura38 ben yeni çıkarttım şimdi .dogudayiz bizde .geçen gün kredi kartı diye onu uzatmak haricinde problem yok 😅kızım durmadı bende acele edicem diye onu vermisim
pogacayanakk Asaf_11 evet ordu evinden kalınıyor da sistemde çıkıyor zaten asker eşi olduğumuz öğretmen evinde bir sivil de kalabilir orda bir faydası dokunmaz askeri kimliğin. Başka da bir işe yaramıyor zaten şahsen ben gereksiz buluyorum batıda olduğum için
pogacayanakk Sakura38 abim eşine çıkarmak istedi 3 ay boyunca çıkmadı belki sizinki daha erken çıkar ama. Tekrar okuyunca fark ettim eşiniz jandarma mı TSK personeli mi ben jandarma için söyledim
Teemo07 pogacayanakk normalde de geç çıkıyor. Babam emekli oldu, sonrasında kartların değişmesi gerekiyor. Baya uzun bekledik yani. Eskileri gönder, bilgileri yolla, yenisini bekle. 1 sene sürdü neredeyse.
pogacayanakk Sakura38 ay ben jandarma zannettim benim eşim jandarma uzman çavuş sizde uzman çavuş eşisiniz zannettim kusura bakmayın TSK hakkında bilgim yok benim
tatlibiranneo Sakura38 avm girişlerinde onu göstererek geçebilirsiniz otobüs yolculuğunda kimlik kontrollerinde gösterebilirsiniz bazen araç aramaları oluyor onda gösterebilirsiniz