Yerimseniben3404 Uykusuz analar bu gün yine 2saatlik uykuyla güne başladık uyu azıcık bende uyuyayım diyorum bana Neo Neo diyor😂😂
prenses_we_prens_annesii Yerimseniben3404 beşik sallıyorum o ise keyif çatıp sesler sohbetler yatmaz bu bebe kolum kas yaptı artık ya
midekoruyucu Yerimseniben3404 benim kızım da erken uyanıyor, benim uykumu kaçırıyor kendi bi süre sonra uyuyor deliricem artık
Yerimseniben3404 Tosbikkkk Teoman kahve içebiliyor en azından bizim onada vaktimiz yok minnak patron tuvalet izni tek veriyor oda 5dk😁yoksa kavga ediyor 😂
midekoruyucu prenses_we_prens_annesii 3 gün sonra 1 yaşına girecek İnşallah 🤗 amma velakin uzun zamandır böyle kendileri 😏 anası rahat etmesin diye elinden geleni yapıyor cücüğüm 🙈
Yerimseniben3404 Tosbikkkk bizimkide kolikti azaldı gazı ama hala bitmiş değil bide sabahları burun tıkanmasıyla uğraşıyorum 🙄meme reddi var bide anlicsnız belamı bulmuşum 😁
Yerimseniben3404 Tosbikkkk alerjiden supheleniyorum bende çünki benimde gün içinde burun akıntısı olup tekrar aniden geçiyor